ŽUPANA ALOJZIJA MUHIČA ZAPUŠČA VODJA KABINETA IRENA POTOČAR PAPEŽ

| 11/06/2012

Irena Potočar Papež, vodja županovega kabineta, zapušča svoje delovno mesto na Mestni občini Novo mesto, smo izvedeli iz virov, ki so blizu novomeškemu županu. Novico je potrdila tudi sama.

Irena Potočar Papež je pojasnila, da je 4. junija letos res zaprosila za sporazumno prekinitev delovnega razmerja na Mestni občini Novo mesto, in sicer z 31. avgustom 2012. „Več o tem v tem trenutku ne morem povedati, saj uradne pisne povratne informacije iz kadrovske službe še nimam.“

Vodja županovega kabineta na vprašanje, ali je njen odstop povezan z morebitnim nezadovoljstvom z delom župana ali njegovih sodelavcev, ni odgovorila pritrdilno. Pojasnila je, da se je po petih letih dela na tem delovnem mestu „odločila za nov poslovni oziroma karierni korak, ki mi predstavlja velik osebni izziv. Na novo pot se podajam tudi s pestrimi in zanimivimi izkušnjami, ki sem jih pridobila v tem omenjenem obdobju kot vodja kabineta župana.

Irena Potočar Papež je županova sodelavka že iz njegovega prvega mandata. Sodelovala je pri njegovih obeh volilnih kampanjah in kmalu prevzela mesto vodje njegovega kabineta, ki je sicer bolj protokolarnega značaja. (fotografija: novomesto.si)

Oznake: , ,

Rubrika: Zgodbe

Komentiranje je zaključeno.