TENIŠKA IGRIŠČA PORTOVAL: VEČ MESECEV POKVARJENI TUŠI

| 04/07/2012

Konec septembra 2011 je bil po dolgoletnih mukah le odprt servisni objekt za tenis na teniških igriščih v športnem parku Portoval. Objekt poleg kegljišča, ki ga urejajo v prvem nadstropju, vsebuje tudi garderobe, stranišča in tuše, namenjene uporabnikom teniških igrišč. In glej, že nekaj mesecev po otvoritvi so tuši začeli eden za drugim odpovedovati.

Prvi tuš v moških garderobah je nehal delati že kmalu po začetku letošnje teniške sezone. Do danes (se pravi več kot tri mesece po tem, ko se je pokvaril) ga odgovorni niso uspeli popraviti. Kmalu je nehal delovati še drugi tuš v moških garderobah. Nato se je pokvaril še eden od obeh tušev v ženskih garderobah. Od štirih tušev trenutno deluje le eden, pa še na tem edinem delujočem tušu je počila majhna ročica za reguliranje tople vode, tako da je uporaba tudi zadnjega tuša nekoliko omejena.

Novomeški Čuvar bo v prihodnjih dneh skušal poizvedeti, kdo upravlja z objektom na teniških igriščih. Komu v več mesecih ni uspelo poklicati vodovodnega inštalaterja oziroma uveljaviti garancij, ki smo jih plačali novomeški davkoplačevalci? Teniške igralce tudi zanima, ali jim bodo morda vrnili del vplačane članarine in nekoliko znižali postavke za uro igranja, ki naj bi se dvignila ravno zaradi končno urejenih sanitarij in garderob. Ali pa gre morda za napake, ki vendarle zahtevajo večmesečno tuhtanje o tem, kako rešiti problem? Morda vse skupaj ne bo potrebno in bo upravljalec objekta v prihodnjih dneh le uspel popraviti nepopravljivo? Vse to in še več v prihodnjem nadaljevanju rubrike Šlamp!

Prvi, od zgodnje pomladi pa do danes pokvarjeni tuš.

Še drugi pokvarjeni tuš v moških garderobah.

Logična posledica. Moške garderobe zaprte.

Nedelujoči tuš v ženskih garderobah.

Še zadnji delujoči tuš, ki pa mu je odpadel tako imenovani “lulček”, ročica, s katero se uravnava tempretatura vode.

Oznake:

Rubrika: Šlamp

Komentiranje je zaključeno.