TENIŠKA IGRIŠČA PORTOVAL: TUŠI POPRAVLJENI!

| 17/07/2012

Več kot tri mesece in le ena objava na čuvar.si je zadostovala, da so popravili tuše na teniških igriščih Portoval. Akcija je bila hitra in učinkovita. Oba tuša v moški garderobi spet delujeta s polno močjo. Prav tako je odgovorni upravitelj (Agencija za šport Novo mesto) popravil oba tuša v ženskih garderobah.

Kot smo poročali pred kratkim, so le nekaj mesecev po otvoritvi servisnega objekta ob teniških igriščih v športnem parku Portoval začeli eden za drugim odpovedovati tuši.

Prvi tuš v moških garderobah je nehal delati že kmalu po začetku letošnje teniške sezone. Več kot tri mesece po tem, ko se je pokvaril, ga odgovorni še niso uspeli popraviti. Kmalu je nehal delovati še drugi tuš v moških garderobah. Nato se je pokvaril še eden od obeh tušev v ženskih garderobah. Od štirih tušev je do pred kratim deloval le eden, pa še na tem edinem delujočem tušu je počila majhna ročica za reguliranje tople vode (t. im. “lulček”).

No, resnici na ljubo, eden izmed “lulčkov” še vedno manjka, vendar na uredništvu Čuvarja ocenjujemo, da lahko ta šlamp vendarle označimo kot “odpravljen”.

Oznake:

Rubrika: IZPOSTAVLJENO, Šlamp

Komentiranje je zaključeno.