PIŠITE NAM

Na uredništvu Čuvarja si želimo, da se uporabniki naših spletnih strani dejavno vključijo v proces nastajanja vsebin našega medija. Zato vas prosimo, da nas opozorite na zgodbo, o kateri bi po vašem mnenju morali poročati. Predlagajte sogovornika za intervju. Opozorite nas na šlamparijo, ki vas moti. Predlagajte pozitivne in negativne osebnosti, institucije ali dogodke za našo rubriko Termometer. Predlagajte vprašanje za rubriko Krožišče. Ali pa nam preprosto povejte svoje mnenje o Novem mestu, Dolenjski, Sloveniji ali svetu. Seveda si želimo, da nam poveste tudi vaš komentar o delu Čuvarja. Radi bi slišali pohvale ali kritike na naš račun.

Pokličite nas na telefonsko številko 031-626-326. Pišite nam na e-naslov urednistvo(afna)cuvar(pika)si ali na naslov Novomeški Čuvar, Čitalniška ulica 2, 8000 Novo mesto. Lahko pa nam pošljete tudi sporočilo prek spletnega obrazca. Vpišite dejanski e-naslov, v kolikor želite, da vam odgovorimo.

Zagotavljamo vam, da bomo vsa vaša sporočilo skrbno obravnavali. Prav tako bomo v vsakem primeru in v vseh okoliščinah varovali vašo anonimnost in vas v vseh pogledih ščitili kot naš vir.

Ime

Email

Vaše sporočilo